Седмица 210. Веган заквасена сметана.

Първата седмица на новата година започна обещаващо. И аз като всички реших, че ще се излизам от зоната на комфорт и отидох 2 пъти на фитнес. Имам някакъв лек проблем с фитнесите в България, тъй като започнах да ходя/тренирам в Шотландия – 2 фитнеса там и после в друг в Австралия и то главно студентски, та имам някакъв лек проблем с тукашния стил – някак малки са, все някой те гледа…ии да, не се чувстам много комфортно.

Но да видим. Просто имам карта за спорт и ми се искаше да не събира прах в чантата ми, а да я използвам активно.

Новото нещо тази седмица е това веган мляко от кокос. Съставът е  вода, кашу 24%, кокосово мляко 19%, веган закваска (Bifidobacterium, Lactobacillus bulgaricus, Streptococcus thermophilus).

Малко е скъпо за ежедневна консумация, но пък ми допадна много. Имат и друг вариант с добавен лешник, който смятам да опитам. Леко се усеща кокосът и всъщност не прилича толкова на кисело мляко, колкото на заквасена сметана! Да, веган сметана! И то без сгъстители и гуми – перфектно! Просто браво наистина :)) марката е българска. Препоръчвам да опитате дори да не сте веган.

Знаете, че не съм веган, но пък избягвам млечни продукти – особено прясно и кисело мляко (най-често консумирам соево), но обожавам да опитвам нови продукти на пазара 🙂



HEALTHYLICIOUS
УЕБСАЙТ
☆ YOUTUBE
☆ INSTAGRAM

FACEBOOK

PERSONAL
FACEBOOK
INSTAGRAM
УЕБСАЙТ
БЛОГ

 



х Анелия

Leave a Reply