2016

КАКВО ОПИТАХ ПРЕЗ 2016?

България

Седмица 1. Кивано.

Шотландия

Седмица 2. Спирулина.
Седмица 3. Личи.
Седмица 4. Нещо лично. И haggis.
Седмица 5. Ново преживяване.
Седмица 6. Драконов плод.

Испания

Седмица 7. Испания. #forever21

Шотландия

Седмица 8. Mac & Cheese.
Седмица 9. Жито.
Седмица 10. Пречистване.
Седмица 11. Сладки картофи.
Седмица 12. Лимонова трева. Home.
Седмица 13. Тахан.
Седмица 14. Папая. And self-love.
Седмица 15. Сурово барче с цвекло.

Италия

Седмица 16. Италия и още.

България

Седмица 17. ВКЪЩИ. И ореховки.
Седмица 18. Зеленчукови кюфтенца.
Седмица 19. Лешников тахан.
Седмица 20. Веган крем.
Седмица 21. Торти.
Седмица 22. Средиземноморска кухня. И още много.
Седмица 23. Карамбола.
Седмица 24. Баунти и Рафаело.
Седмица 25. Веганка.
Седмица 26. Wrap.
Седмица 27. Кефир с цвекло.
Седмица 28. Сурова торта. И ресторанти.
Седмица 29. Суши. Кашу, обвито в суров шоколад с кафе.

Австралия

Седмица 30. Тамарило. Австралия.
Седмица 31. Vegemite. Университет.
Седмица 32. Тофу. 
Седмица 33. Австралийско приключение. 
Седмица 34. Млад кокосов орех. 
Седмица 35. Фермерски пазар. Сладкиши. Subscription boxes. 
Седмица 36. Воден кестен. Суров домашен шоколад.
Седмица 37. Кокосово кисело мляко.
Седмица 38. Солен чипс от плантайн (банан).
Седмица 39. Австралийско парти.
Седмица 40. Маракуя.
Седмица 41. Японска мушмула. 
Седмица 42. Макадамия и мляко от макадамия.
Седмица 43. Ябълка анона. 
Седмица 44. Рамбутан | What do you like most about yourself?
Седмица 45. Пападам. 
Седмица 46. Големият бариерен риф. Монголска кухня. 
Седмица 47. Сидни. Виетнамска кухня.

България

Седмица 48. Вкъщи и бисквитки.
Седмица 49. Чай от рози. 
Седмица 50. Шоколадов кулинарен курс.
Седмица 51. Коледа. 
Седмица 52. Равносметки.