Седмица 29. Суши. Кашу, обвито в суров шоколад с кафе.

Последна седмица.

Започва с последен плаж, разбира се. Кабакум се оказва пуст в понеделничния следобяд. Какво по-хубаво от това. Няколко джина със сода, хубава компания и слънчеви лъчи.

Тази седмица също премина с няколко заведение – барът, който се намира под Ernie Hemingway и се казва Margo’s не е лошо място. Тъй като се намира точно до другото ново заведение, El Kapan, музиката на живо от него, се чуваше и в бара. Затвориха към 2-3 сутринта, а ние останахме сигурно до 4. Раздават одеала, което ми направи много хубаво впечатление, защото сутрин покрай морето си подухва.

Вечерях в Red Canape , където обстановката е много приятна и определено е изискано и страхотно място, въпреки че не е на плажа.

През седмицата присъстваше и един работен обяд в Largo, където се оказа, че имат и суши меню. Е, опитах това:

Презентацията беше страхотно. А, сушито беше с риба тон и манго. Определено комбинацията беше странна, но пък интересна. Въпреки това не съм сигурна, че мангото като плод ми е много любимо. 4 суши-та бяха на цена 7лв ииии някакви стотинки.

В петък се отправих на едно дълго пътуване и тъй като трябва да хапвам нещо между полетите, на фокус бе едно пакетче, което отдавна се каня да отворя, а именно био кашу, обвито в суров шоколад с кафе. Купено е от Метро. И нали не ям захар, а си мислех, че все някога ще ми се прияде, ама то така и не се случи. В тези сладурски “бонбони” има захар от цветовете на кокос. Няколко пъти съм опитвала шоколада с такава захар и сурово какао и е наистина невероятен. Нали знаете, в крайна сметка не е важно да се ограничаваме от всичко, а да избираме по-добрите алтернативи :)))

Оказаха се много вкусни, а кашуто дори не се усеща. Хапнах пакетчето на части в рамките на всичките ми полети, които бяха сигурно  1 ден. Много приятно десертче и няколко ядки са достатъчни, за да заситят глада за въглехидрати. Определено препоръчвам всички продукти на марката.

От следващата седмица много нови приключения и храни (надявам се), защото отивам в АВСТРАЛИЯ. И ще живея там 4 месеца :)))



HEALTHYLICIOUS
УЕБСАЙТ
☆ YOUTUBE
☆ INSTAGRAM

FACEBOOK

PERSONAL
FACEBOOK
INSTAGRAM
УЕБСАЙТ
БЛОГ

 



х Анелия

Leave a Reply