Седмица 28. Сурова торта. И ресторанти.

Имам нов любим магазин отновоо! Приготвят страхотни неща и се казва Храна за любов и се намира на ул. Шипка, в началото на подлеза точно. Има страхотни сурови торти, бонбони и солени неща! Даааа! Опитах и кюфтенце от леща и сурова прасковена торта. Също така правят банички, различи напитки, кюфтенца, сосове, сладкиши и т.н. Всеки ден публикуват във фейсбук какво е налично. Ама страхото е!

Това беше и една от последните ми седмици и беше изпълнена с излизания. Боядисах си косата (е, не цялата..нещо като омбре е). И вече съм тъмно червена или нещо като марсала (много го обичам този цвят и последната година си накупих много неща в него).

Посетих новия ресторант Ernie Hemingway и много ми хареса. Менюто е кратко, мястото е много симпатично. Персоналът може би не е на чак такова високо ниво, но пък храната беше вкусна, а цените също са като за луксозен ресторант. Опитах салата с риба тон, която беше цяло филе, а не от консерва и бейби калмари, които бяха пълнени с лук.

И понеже го карах и главно на ресторанти, успях и да обядвам в Ларго, което е едно от любимите ми места, но тъй като скоро не бях сядала, защото предпочитам плажа, с изненада открих, че имат ново меню с мнооого, много неща. Самото меню е доста неудобно и голямо, но пък има доста картинки и храната е вкусна. Става малко бавно, което доста ми харесва за ресторант с толкова голямо меню, защото това означава, че сами си приготвят нещата. Останах приятно изненадата. Определено се запазва в списъка с любими.

На плажната алея има нов бар Egoist  и в петък го посетих, когато Мария Илиева имаше участие. Ех, и нея много я обичам. Изобщо почти не се спрях, но пък прекарах много хубави дни.

Изобщо беше една хубава и вкусна седмица 🙂



HEALTHYLICIOUS
УЕБСАЙТ
☆ YOUTUBE
☆ INSTAGRAM

FACEBOOK

PERSONAL
FACEBOOK
INSTAGRAM
УЕБСАЙТ
БЛОГ

 



х Анелия

Leave a Reply