Седмица 45. Пападам.

Тази седмица опитах няколко нови неща – индийският хляб пападам. Купих го и в началото помислих, че е нещо като чипс – тоест яде се суров и го опитах, но никак не ми хареса а чак по-късно осъзнах, че всъщност трябва да се запече или изпържи. Прави се от брашно от леща (и суров не е вкусен!). Опитах го два пъти – единият път запържен с няколко капки масло, а другия просто запечен върху нагорещен тиган за няколко секунди. Вкусът не е лош определено – хрупкав и като чипс наистина.

Другото вълнуващо тази седмица бе суровият wrap от пазара във Fremantle – обвивка от спанак и чия, а вътре зеленчуци и сирене от кашу. Страхотно свеж вкус!

Разбира се, най-накрая трябваше и аз да опитам нещо в заведение и това беше типичният брънч – филийка с масло, яйца, авокадо, спанак и гъби и ако консумирате месо – бекон.

 

 

А най-хубавото тази седмица бе пристигането на родителите ми в Пърт. Обикаляхме няколко дни и следващата седмица се отправяме към останалата част на Австралия 🙂



HEALTHYLICIOUS
УЕБСАЙТ
☆ YOUTUBE
☆ INSTAGRAM

FACEBOOK

PERSONAL
FACEBOOK
INSTAGRAM
УЕБСАЙТ
БЛОГ

 



х Анелия

Leave a Reply