Седмица 59. Неделен brunch и веган заведения.

Последна седмица без лаптоп (надявам се!), последна седмица на 21, последна седмица студ… Пътувайки към Варна, си мисля колко е красиво всичко и колко е просто да виждаме красотата в света. Ежедневно ми се налага да общувам с граждани, които звънят възмутени от света, от държавата, от другите, от всичко, от всички. И ежедневно виждам как тези хора се усмихват и си променят целия светоглед, когато си мил с тях и изслушаш проблема им. Може да не го решиш, но просто да го изслушаш. Понякога е доста лесно просто да се усмихнеш и да промениш нечий ден. От друга страна, често идват хора с проблеми, плачейки или възмущавайки се на всичко и всички и не е никак приятно.

Прекарах най-страхотния уикенд във Варна, празнувайки рождения си ден. Още в петък сутринта бях изненадана от “куриер” – два огромни кашона и две приятелки вътре, които бяха пристигнали от Англия. Същата вечер бях на участие на Мария Илиева (отново) и много се забавлявах. В събота излизах с новопристигналите англичанки, а в неделя прекарах прекрасен семеен ден. С майка ми и баща ми “брънч-вахме” в Бистро Европа (има страхотен неделен брън с различни неща с яйца, палачинки, десерти, мекици, месо, а дори и алкохол), а след това бяхме на Escape room. Вече ходим заедно за втори път, а аз съм ходила още 2 преди това. И отново беше страхотно. Този път темататика бе магии, вещици, заклинания и мистерия, а интереса ми към астрологията беше дори полезен. Изобщо страхотно си прекарахме и успяхме да излезем!

За следобедното кафе бяхме в Графити, където исках да им покажа “posh” заведението на Варна, но пък се оказа, че вече се пуши вътре и честно казано не беше много приятно. Аз лично през целия си живот не знам дали съм ходила повече от 5 пъти там, не ми е най-любимото място. Вечерта бяхме на семейна вечеря в новия ресторант на Пирин и Братя Миладинови (Rosstel) – страхотно място, много хубава атмосфера и дизайн, а менюто е страхотно, храната също и има голямо разнообразие.

В понеделник официално станах на 22 и по този повод валя дъжд до обяд :))

Повече информация в седмица 60!

А какво хапнах тази седмица?

Безглутенова солена торта с брашно от нахут, зеленчуци и моркови (от Loving Hut или от щанда в мол Сердикa.Вече 3-4 пъти съм си вземала и много ми харесва! Пица с безглутеново тесто и веган кашкавал с броколи – беше много вкусна (от Mix of Figs)

Неделния брънч в бистро Европа във Варна – смути с авокадо, бадеми, спанак и т.н. + омлет с гъби и билки + домат и краставица и салата в Rosstel – салата със спанак и киноа



HEALTHYLICIOUS
УЕБСАЙТ
☆ YOUTUBE
☆ INSTAGRAM

FACEBOOK

PERSONAL
FACEBOOK
INSTAGRAM
УЕБСАЙТ
БЛОГ

 



х Анелия

One thought on “Седмица 59. Неделен brunch и веган заведения.

Leave a Reply