Седмица 3. Личи.

Седмица 3 от 52.

Личи е нещо странно. Или по-скоро не като обичайните плодове. Доставено от Южна Африка, го намерих в Morrisons (12бр за £1). Когато се премахне розово-червената обвивка, отвътре е бяло и с консистенция на желе. Посредата има костилка. Все още бих описала вкуса като просто странен. Леко сладнеещ, но въпреки това с кисела нотка.

Много е странно, когато след седмици, в които си имал задължения и ясна цел в живота (била тя да учиш за изпити), идва момент, когато просто няма какво да правиш. Е, всъщност имаш цялото време на света да реализираш вяка своя идея, но е трудно да избереш откъде да започнеш. Мислейки от къде да започна, вместо да започна с идеите и невероятно продуктивните неща, аз реших, че трябва да започна да гледам отново сериала Fringe. И така прекарах неделния си следобед.

Препоръчвам го на всекиго, който обича мистериозни сериали и който обича да науча нови неща, за света, в който живеем.

Експериментът е телевизионен сериал, който изследва тънката граница между научната фантастика и реалността. Филмът се основава на крайната наука и ни разкрива съвсем нови и невъобразими представи за света, в който живеем. Разглеждат се странни случаи свързани с периферията на стандартната наука като телепатия, левитация, невидимост, реанимация, генетична мутация и др. ФБР отдел занимаващ се с тези събития установява, че всички те са свързани и са част от нещо много по-голямо наречено Схемата.”



HEALTHYLICIOUS
УЕБСАЙТ
☆ YOUTUBE
☆ INSTAGRAM

FACEBOOK

PERSONAL
FACEBOOK
INSTAGRAM
УЕБСАЙТ
БЛОГ

 



х Анелия

Leave a Reply