Good Box февруари 2017

Получаването на Good box е едно от любимите ми събития в месеца! Февруарската кутия този път изненадва с прекрасни продукти!

Започваме с нещата за хапване:

Соленки с лимец от Родопите – 100гр – 1.60лв

Съдържанието им ме изненада приятно. След като вечерях и се чудех какво още да си хапна, реших да ги отворя и да си взема сааааамо една…но приключих изяждайки целия пакет – много, ама много са вкусни! Определено ги препоръчвам и определео бих си ги купила пак! Имат страхотен аромат и вкус 🙂

Сурово барче лешник – Quit Bite – 30гр – 1.69лв 

Съставките са: фурми, кашу, лешници, парченца шоколад (какаова маса, кокосова захар, каково масло), какао на прах.

Все още не съм опитала барчето, но изглежда апетитно и отдавна заглеждам марката.

Напитка за релаксация – Tran Quini – 250ml – 2.50лв

Съдържание: газирана вода, фруктоза, екстракт от зелен чай, лимонена киселина, билкови екстракти (маточина, лайка, лавандула), концентрат от морков, концнтрат от боровинка, натурални аромати, витамин Б12.

Напитката изглежда апетитно и интересно. Малко ме притеснява добавената фруктоза, защото не консумирам захар и не виждам голям смисъл в този тип подслаждане. Комбинацията от подправки е доста интерсна, а добавката на Б12 е практичен начин вегетарианци и вегани са набавят витамина. Вероятно няма да опитам напитката заради фруктозата, но я определям като интересен продукт. Забелязала съм, че 99% от напитките в Good Box (или поне един от продуктите) са с добавена захар или фруктоза.

Аюрведични чайове (16 пакетчета – 6.95лв)

  • чай “Мир на земята” Sweet Matcha – сладък и светъл чай от зелен чай, матча, коприва и резене
  • чай “Мир на земята” Chai Moka – сладка и загряваща комбинация от цикория, какови люспи, сладък корен и канел

Sweet Matcha беше сладък и приятен чай. От тези, които можеш да пиеш бавно и продължително, защото просто са вкусни. Отдавна искам да опитам нещо с матча и ето че успях. Не съм сигурна, че успях да усетя вкуса, но определено е от продуктите, от които съм заинтересована.

Lactoflor natural fibres – 1бр. – 1.05 / 15бр – 15.80лв

Съдържанието на фибрите е инулин от цикория. Пила съм фибри от псилиум хуск и такива от комбинация от двете. Доста ми бяха вкусни, защото се получават като желе, а тези са като прахче, което дори не успях да разтворя добре, въпреки че го бърках в гореща вода. Инулинът от цикория има леко сладникав вкус. Пих фибри в продължение на месец сигурно и така и не видях огромна разлика. В крайна сметка осъзнах, че трябва да следя с какво се храня, за да нямам подут стомах, а не толкова да пия допълнителни фибри. Първите си фибри опитах точно от кутия на Good Box преди доста време. Радвам се, че отново предлагат такъв продукт, но с друга съставка.

Продължаваме с другите продукти:

Етерично масло сладък портокал – 10мл – 13.90лв

Това е доста мултифункционален продукт – може да се използва като ароматизатор, като част от козметичен продукт, за вана и в кулинарията – няколко капки са достатъчни за всичко, защото концентрацията е силна. Ароматът е невероятен, имайки предвид колко обичам портокали. Все още не съм решила как ще използвам маслото, но защо пък не за всичко?!

Масло от ядка на праскова – 20мл – 8.50лв; 100мл – 12.50лв

Не знам дали преди сме имали масло точно от ядка или беше кайсия, но много ги обичам. Мажа се доста обилно с всякакви масла след като се изкъпя и обичам бързо попиващите. Good box често включват такива продукти в кутиите си, но пък те никога не са излишни, нали?

Лосион за тяло – 50мл – 5.20лв; 250мл – 21.30лв

Това е един от най-интересно миришещите кремове, до които съм се докосвала. Съдържа buriti (маврициева палма)  и sacha inchi (инка инчи) олио. Ароматът е наистина специфичен и много приятен, някак си ме отнася на тропиците. Кремът попива бързо, което е жизнено важно поне за мен. Обогатен е с витамин Е и е подходящ за всички видове кожа.

Ре-енергизиращ нощен крем за лице – 50мл – 28.20лв 

От крема на lavera имаме тестер. Много обичам марката и преди имахме друг тестер на техен крем за лице (всички миришат прекрасно!). Кремът е  5 в 1 ефект през нощта: подпомага естествения процес на регенериране на клетките, ревитализира кожата, бори се с преждевременното стареене, интензивно хидратира, изглажда и подобрява еластичността на кожата. Е, намазала съм се – резултатът утре сутрин :))



HEALTHYLICIOUS
УЕБСАЙТ
☆ YOUTUBE
☆ INSTAGRAM

FACEBOOK

PERSONAL
FACEBOOK
INSTAGRAM
УЕБСАЙТ
БЛОГ

 



х Анелия

One thought on “Good Box февруари 2017

Leave a Reply