Седмица 111. Полента.

111 седмица – какво хубаво число! И какво по-хубаво от това да завърши с приключения в Италия :)) 

Седмица 111 започна нормално – е, беше си леко натоварена с различни задачи. Нещата, които опитах включваха полента (или качамак). Признавам получи ми се чак втория път – първия добавих твърде много вода. Полентата се сгъстява като пюре, а в последствие се втвърдява. Добавих спанак към моята и стана много вкусна. Доволна съм от този експеримент – засищаща е и определено вкусна. 

Св. Валентин си го отпразнувахме вкъщи с бутилка вино, а аз си хапнах и сьомга с броколи … ммм

Експериментирах и с палачинки – тънки, вкусни, с тапиока и кокосово брашно…ммммм още веднъж! Приготвих и мини тортичка, която беше по повод рождения ми ден (ето я и рецептата)

P.S Healthylicious вече си има собствен сайт, много съм щастлива :))

Обядите ми често включваха нещо купено от Foodstory или от университета – напоследък просто предпочитам да си купя нещо сготвено, топло и вкусно, отколкото самата аз да го приготвям (може да следите story-то на healthylicious.heaven в Instagram, където качвам закуски, обяди и храна като цяло :))) )

А, в 4 часа сутринта се отправих към Италия с родителите си за едно прекрасно приключение по повод рождения ми ден….но повече за това в следващия пост!HEALTHYLICIOUS
УЕБСАЙТ
☆ YOUTUBE
☆ INSTAGRAM

FACEBOOK

PERSONAL
FACEBOOK
INSTAGRAM
УЕБСАЙТ
БЛОГ

 х Анелия

Leave a Reply