Седмица 117. Палачинкова неделя.

Тази седмица бе много вълнуваща за мен! Една от причните е, че се прибрах, разбира се, но по-интересното е участието ми в палачинковата неделя на пекарна Хатори във Варна! Палачинковата неделя се организира за трети път и е едно от най-вълнуващите събития за мен. За първи път присъствам във Варна, но съм била в Абърдийн – там хората се редят на опашка и събитието е много популярно.

При нас съвпадаше с Цветница. Времето не беше прекрасно, което доведе до това да няма адски много хора, но все па доста дойдоха. Имаше огромен набор от палачинки, а аз се включих, приготвяйки моите любими бананови палачинки с кокосово брашно. Имаше класически, лимецови с квас, безглутенови, шоколадови, протеинови, цветни….изобщо ВСЯКАКВИ! Имаше специално овкусени, на цена 4лв./бр и нормални (3лв./бр), които всеки можеше да си овкуси със сладко, сирене, тофу, мед, петмез и т.н. по избор.

Прекрах целия си ден там, запознавайки се с много хора, някои работещи в Хатори, някои вече имат собствен бизнес (So Fresh – другото ми любимо място) и т.н. Изобщо бях много вдъхновена, че ми се иска и аз да си имам магазинче и място за храна. Толкова обичам да готвя. Банановите палачинки започнаха на шега, а се превърнаха не само в любима закуска, но и в нещо, в което влагам цялата си енергия и емоция. Обожавам да ги аранжирам, декорирам и снимам (и това се вижда в Healthylicious).

Благодаря на Хатори за поканата и нямам търпение за следващите палачинкови приключения!



HEALTHYLICIOUS
УЕБСАЙТ
☆ YOUTUBE
☆ INSTAGRAM

FACEBOOK

PERSONAL
FACEBOOK
INSTAGRAM
УЕБСАЙТ
БЛОГ

 



х Анелия

One thought on “Седмица 117. Палачинкова неделя.

Leave a Reply