Седмица 126. Пробиотична вафла.

В началото на юни месец се потопих в различни приключения – става все по-топло и горещо, лятото се усеща, а тялото ми все повече има нужда от леки храни. По време на един от фермерските пазари си купих ръчно точени талиатели от лимец и приготвих уникална паста със сотирани печурки, сирене от кашу Delishu и съвсем малк трюфелова паста за аромат. Обожавам вкуса й и определено цялостната комбинация беше страхотна!

Другото интересно нещо бе че опитах новите вафли на Harmonica – пробиотични и със сурова, нерафинирана тръстикова захар. Съставът й е:

“Заливка от млечен шоколад, пълнозърнесто брашно от лимец, сурова тръстикова захар, кокосово масло, слънчогледов тахан, сухо обезмаслено мляко, какао, инулин от агаве, слънчогледово олио, пробиотични култури:

  • L.bulgaricus
  • Bifidobacterium longum
  • L. plantarum
  • L. gasseri

Набухвател: сода за хляб и малко сол. Всички продукти са от сертифицирано био земеделие.”

Хармоника имат различни вафли като най-много ми харесва пробиотичната лилава и новата пробиотична с шоколад. Опитвала съм също класическата и кокосовата (веган). Много съм очарована от този продукт, тъй като използват кори от лимец и нерафинирана захар, а създават един така добре познат продукт. Другият невероятен бонус са фибрите от инулин и всички пробиотични култури! Единственото, което ме притеснява е сухото обезмаслено мляко.



HEALTHYLICIOUS
УЕБСАЙТ
☆ YOUTUBE
☆ INSTAGRAM

FACEBOOK

PERSONAL
FACEBOOK
INSTAGRAM
УЕБСАЙТ
БЛОГ

 



х Анелия

One thought on “Седмица 126. Пробиотична вафла.

Leave a Reply