Седмица 145. Баба на 70! “Гола” торта.

Прибрах се до България само 3 дни, но пък напълно изпълнени с положителни емоции. Пътуването ми започна екстремно с проблеми с хотел в Милано, но пък в крайна сметка всичко беше наред и някак си приключенско. Баба ми навърши 70 години и празнувахме в Клуб на Докера във Варна.

С братовчедките ми я изненадахме със специални тениски и като цяло си прекарахме невероятно вечерта.  Менюто включваше стандартна, но много вкусна салата и пържола с картофи и боб. Аз хапнах скумрия с картофи.

Хитът на вечерта обаче беше тората, която бяхме поръчали от Cherry by Marry. Беше в стил “гола”, който е много модерен последните години. Вътре с пресни малини и много лек и пухкав крем. Една от най-вкусните торти, които съм опитвала.

За кратките три дни във Варна успях да се видя и с роднини, и с приятели. Взех си ваучера от So Fresh, който спечелих от тяхна томбола и с нашите пихме кафе, фреш и аз ядох тиквен мус. Който беше мнооого вкусен – тиква, кашу, мед, кокосово масло. А фрешът ми беше Green Detox с ябълка магданоз, джинджифилм, лимон и т.н. Мама ми направи боб, купен от планината, успях да си играя мноого с вече порасналото ни куче и изобщо се забавлявах!

 HEALTHYLICIOUS
УЕБСАЙТ
☆ YOUTUBE
☆ INSTAGRAM

FACEBOOK

PERSONAL
FACEBOOK
INSTAGRAM
УЕБСАЙТ
БЛОГ

 х Анелия

Leave a Reply