Седмица 183. Сладоледи и лято.

Миналото лято бях писала за Frudada и техните сладоледи. Но сега го правя пак! Не знам дали изцяло са ги сменили, но със сигурност поне в Кауфланд във Варна, сладоледите им са вече на оризова база (а не кокосова) + има нови хартиени опаковки (еко, био, грийн, zero waste, йес!). В началото бях “зарибена” по тахана, но сега не мога да се откъсна от малината и мангото (а него никак не го бях харесала в началото). Изобщо стана ми малко традиция всяка вечер, когато съм вкъщи, да хапвам сладолед за десерт. Последните седмици съм вкъщи по 2-3 пъти на седмица, защото работя и оставам при приятеля си :)) … та тази “традиция” вкъщи ми е много любима, защото за момента само там, във фризера, държа от всички видове по 1 кутия и си правя “мелбички”. Не пропускам да добавя гранола и разни други екстри. С Фрудада нямам никакъв контакт дори, да не си помислите, че ги рекламирам или ме спонсирират. Не. Просто много, ама много се кефя, че има сладолед, който да ям. Че е и веган! Толкова прекрасно и перфектно е всичко. Здравословен е, без млечни е…захарта е тръстикова. Йес! Йес! Йес!

Още не съм опитвала шоколадовия. А, в интернет видях, че май имат и бананов, но в нашия Кауфланд не съм го виждала (мнооого тъжна физиономия!)

Тази седмица пристигна и Good Box за юни 2019 – последната кутия за това лято. Някои от продуктите съм получавала вече – крема за очи, крема за крака (имало е малки тестери от него няколко пъти)…кокосовата напитка ще я пропусна заради захарта, скрабът за тяло мирише мнооого странно, тъй като е с коноп. Лимецка не ми е любимата вафла (нищо не надминава Хармоника според мен), но все пак си я изядох и все пак е хубаво, че вече има разнообразие на такива продукти. Лимецка е доста по-мазна и не толкова хрупкава в сравнение с вафлите на Хармоника.  RooBar са ясни – че са готини и вкусни.
Фаворитът ми в кутията е олиото на Hristina Cosmetics, което мирише страаааахотно. На ванилия – направо не мога да му се насладя достатъчно. Има много нисък фактор (само 10SPF), но попива страхотно и съм доволна. Сашетата пробиотик за чревния тракт са добро попадание, но също ги е имало вече. Курабийката е хубава – харесвам марката и въпреки че не са веган или без захар, млечни и т.н. (използват бяло брашно, захар, масло, яйца…), но поне са био алтернатива на класическите бисквити. Сапунът е приятен, но аз не съм най-големият фен на сапуни, а преди няколко месеца имахме сапун също 🙂

Част от събитията тази седмиха бяха и 2 от сватбите в ресторант Forest Food House, където присъствах, но не като гост :)) Ето и техните сватбени торти + моята готина прическа с плитки.HEALTHYLICIOUS
УЕБСАЙТ
☆ YOUTUBE
☆ INSTAGRAM

FACEBOOK

PERSONAL
FACEBOOK
INSTAGRAM
УЕБСАЙТ
БЛОГ

 х Анелия

Leave a Reply