Седмица 21. Торти.

Толкова обичам 24-ти май! Е, няма такова изживяване! Целият град е навън, пълно е с деца (и не само), които са част от нещо голямо. Шествието както винаги беше тържествено и имаше толкова много усмивки. Заведенията са пълни, а центърът на Варна е направо тесен. Прекрасно!

В сладкарницата, в която седнахме (Endorfino) предлагат два вида сурови торти – с ванилия и с шоколад и реших да опитам едната (цена: 5,99лв). Беше много хубава и съм повече от горда и щастлива, че вече и по заведенията предлагат сурови веган торти.

Седмицата беше изпълнена с много емоции, излизания и разни събития. Успях да приготвя и страхотна морковена торта. Блатът е от моркови, счукано ленено семе, мед, кокосово масло и краве масло, изпечен на фурна, а отгоре има заквасена сметана и плодове. Беше невероятна! Присъствах и на страхотен рожден ден на Интеракт, който те проведе в ресторант Grand del Mar и гледката беше страхотна!



HEALTHYLICIOUS
УЕБСАЙТ
☆ YOUTUBE
☆ INSTAGRAM

FACEBOOK

PERSONAL
FACEBOOK
INSTAGRAM
УЕБСАЙТ
БЛОГ

 



х Анелия

Leave a Reply