Седмица 76. Регресия.

Тази седмица бях на вечеря във Вила Буров, организирана от Lion’s club. Времето не беше съвсем с нас, но пък си прекарах добре. Вила Буров е един от по-луксозните ресторанти във Варна и обстановката ми харесва страшно много – бяхме в градината, която е покрай красивата къща, а гледката е директно към морето. Изобщо много красиво! Храната беше вкусна, въпреки че не бе нещо особено, което определено ме устройваше – нямаше странни дресингии комбинации, които със сигурност щяха да съдържат захар и да не съм особено щастлива от тях.

В неделя бях на едно интересно събитие, което за жалост нямаше точно ефекта, който очаквах. Посетих така нареченета групова регресия.

“Регресията представлява навлизане във и изследване на минал живот чрез лека форма на хипноза и дълбока релаксация.
Използват се определени техники за връщане назад и навлизане в Алфа променено ниво на съзнание, визуализации, дихателни техники, връщане назад и изживяване на емоционално заредени спомени. По време на регресия човек може да вижда визуално картини или само да усеща информацията или просто да има силно вътрешно знание къде се намира и какво се случва.”

Преживяването определено беше интересно – бяхме сравнително голяма група и започнахме със светлина медитация – представяхме си светлинни лъчи и т.н. А после започна същинската регресията. Жената, която я водеше ни напътстваше какво да си представяме и т.н. Всички лежахме на земята и повечето от нас заспаха, включително и аз. Казаха ни, че това е нормално, но проблемът при мен беше, че след като се събудих не си спомнях нищо. Ама нищичко. Знам, че визуализирах доста неща и реално съм сигурна, че са все още някъде в подсъзнанието ми и предполагам някой ден ще изплуват и ще ми полезни. Но в дадения ден не запомних нищо и по никакъв начин не успях да го разтълкувам, за съжаление. Смятам, че тези неща са много интересни и определено вярвам във всички такива практики и т.н. и съм убедена, че човек може да научи много за миналото си, за преражданията си и за целта си на тази Земя.

Е, може би някой ден ще повторя и може би някой ден различни неща ще изплуват в съзнанието ми, когато съм готова.



HEALTHYLICIOUS
УЕБСАЙТ
☆ YOUTUBE
☆ INSTAGRAM

FACEBOOK

PERSONAL
FACEBOOK
INSTAGRAM
УЕБСАЙТ
БЛОГ

 



х Анелия

Leave a Reply