Тази седмица бях няколко дни на почивка в Родопите и нямаше как да не опитам пататник. Като малка преди години съм яла, но този си беше традиционен. Опитах 2 – един в хотела, който бе доста дебел и сочен и един до Бачковския манастир, който пък беше по-скоро мазени тънък. Като съставки – настъргани картофи, яйца, подправки (джоджен, мащерка и т.н.) и сирене в единия, а в другия – мляко. Забелязах, че джодженът е доста специфична подправка, която майка ми примерно не хареса, тъй като й напомняше на боб. Аз останах доста доволна и даже съжалявам, че не опитах и Родопския клин, което пък беше ориз с яйца.
Почивката включваше и посещение на Пампорово, Сливен, Чудните мостове и пещерата Ухловица, където не бях ходила и много ми хареса.
HEALTHYLICIOUS
☆ УЕБСАЙТ
☆ YOUTUBE
☆ INSTAGRAM
☆ FACEBOOK
PERSONAL
☆ FACEBOOK
☆ INSTAGRAM
☆ УЕБСАЙТ
☆ БЛОГ
х Анелия