Седмица 65. Мака.

Тази седмица върших разни неща из Варна и отново бях доста заета (не знам как се случва това), а уикенда бях в Стара Загора на конференция на Ротаракт.

Стара Загора се оказа хубав град – централната улица е дълга и широка с много дървета и имаше иненадващо много хора. По време на конференцията го карах главно на печени зеленчуци на скара (много, много ги обичам, макар че вече започвам да се отегчавам от тях, но само това има в ресторантите, което да е веганско) и салати…което бе поносимо (с изключение на закуската, което е любимото ми хранене).

Тази седмица опитах мака – една от новите супер модерни храни. На вкус е много хубава обаче (за разлика от спирулината примерно, която ми е твърде водораслена). Маката е сладникава и има много хубав аромат, който не мога да опиша и сравня с нищо друго. Няколко сутрини вече си я слагам в сутрешно смути с грахов протеин, какао, банан/ягода или някакво малко плодче. Също така направих и няколко бързи веган рецептички (които да се вписват в постите, да са без захар, брашно и всички-измишльотини-които-не-ям). Купих малка разфасофка от Зоя, но има различни разновидности на няколко био марки. Мисля, че я има в абсолютно всеки био магазин.



HEALTHYLICIOUS
УЕБСАЙТ
☆ YOUTUBE
☆ INSTAGRAM

FACEBOOK

PERSONAL
FACEBOOK
INSTAGRAM
УЕБСАЙТ
БЛОГ

 



х Анелия

Leave a Reply