Седмица 114. Mac n’ Cheese.

Тази седмица беше от бързо минаващите, но въпреки това отново успях да опитам няколко нови неща :))

С момичетата супер ненадейно седнахме в Yo Sushi и даже много се радвам, че го направихме, вместо да заложим на обичайния Starbucks. В Yo Sushi има лента, която се движи и можеш да си вземеш нещо в движение, или разбира се, да се поръчаш на сервитьор. Всяка чиния е с различен цвят, който определя цената и накрая според това колко и какви чинии имаш на масата, плащаш сметката. Заложих на мисо супа и гьоза със зеленчуци. Като реално очаквах гьоза да се оризови кори със зеленчуци на пара, но те се оказаха пържени и в последствие изядох главно плънката. Бях опитвала гьоза с азиатския ресторант в София и бях много впечатлена, но пък там качеството определено беше по-високо :))

Най-важното нещо за седмицата беше така дългоочаквания веган Mac n’ cheese от любимото FoodStory. Оказа се, че сосъст не е някакъв готов вегански, повечето от които са пълни с всякакви добавки, а си го правят сами от зеленчуци – тиква, сладък картоф и т.н. Беше много вкусно. За жалост го ядох студено, но въпреки това ми хареса и задоволих така огромното си желание да го пробвам. Не мисля, че попада в категорията ми с абсолютно любими храни, но ми хареса определено.

Другото нещо, което от адски много време исках да опитам, но все се отказвах, защото “по-добре да си взема салата, а не саднвич” беше нещо като wrap с flat bread или по-точно питка с пълнеж. Питката я правят там – имат най-страхотния пекар. Така че вярвам на съставките и на вложената емоция в този хляб. Този, който опитах беше с различни зеленчуци и chutney, в което съм сигурна, че има захар, но още веднъж превъзмогнах себе си и съм горда 🙂 Беше невероятно вкусно!

А, вие имахте ли малки победи тази седмица? :))



HEALTHYLICIOUS
УЕБСАЙТ
☆ YOUTUBE
☆ INSTAGRAM

FACEBOOK

PERSONAL
FACEBOOK
INSTAGRAM
УЕБСАЙТ
БЛОГ

 



х Анелия

Leave a Reply