Седмица 120. Дисертация. Бюфет.

Предпоследната ми седмица в Абърдийн! Уау!

Тази седмица беше “белязана” с най-важното събитие – предаването на дисертацията! Това е доста паметен момент за всеки студент, нали? Писането на дисертацията определено не беше нещо толкова стресиращо и натоварващо. Поне за мен. Този път успях да си разпределя добре времето. Нямаше безсънни нощи. Нямаше много сълзи и нерви. Избрах да пиша направя дисертацията с практически компонент, а именно уебсайт (който за момента е достъпен само с парола, защото такива бяха изискванията на университета). А, темата? Е…темата беше нещо, което тясно ме вълнува, както се досещате. “How and why Bulgarian women with eating disorders use Instagram”. Исках да пиша за хранителни разтройства, а университетът “изискваше” да е свързано с медиите. В крайна сметка се фокусирах върху Инстаграм.

Не знам каква оценка ще получа, а и в един момент спрях да мисля толкова за това. В началото на учебната година много исках възможно най-високата квалификация, но в един момент осъзнах, че процесът по писане и създаване на тази дисертация е по-важен от крайната оценка. Защото тя винаги ще е субективна.

Е, вече е предадена. Оценката през юни. Останалото е история 😉

Друг highlight на седмицата бе посещението ни на бюфета Cosmo в Абърдийн. За 15 паунда (за вечеря) има ооооогромен избор. Не само всякакви индийски, азиатски и други типове кухня, но и приготвят месо и риба на място. Има пици, суши, салати, ориз, зеленчуци, супи, огромен набор от десерти и т.н. Аз се спрях на калмари, сьомга, миди сен-жак, малко зеленчуци, ориз и т.н. Общо взето по малко от различни неща, за да ги опитам. Много, много съм доволна!

 

Приятелките ми опитаха и bubble waffle със сладолед (черен – black goth, който обаче се оказа просто оцветен ванилов). Гофретата изглеждаше много добре – нутела сос, сладолед, топинги и т.н Всичко топло и изпечено на място. А продавачът правеше цялото поръчване и преживяване супер готино.

 

 

 HEALTHYLICIOUS
УЕБСАЙТ
☆ YOUTUBE
☆ INSTAGRAM

FACEBOOK

PERSONAL
FACEBOOK
INSTAGRAM
УЕБСАЙТ
БЛОГ

 х Анелия

Leave a Reply