Тази седмица присъствах на Street Food Festival във Варна. Още от началото следях информацията за него във Фейсбук и нямах търпение да го посетя. Оказа се обаче, че събитието се организира доста “далеч” – тоест трябва да се отиде с кола и беше почти на края на града (ресторант allinclusive в Бизнес Хотела). Имаше не повече от 7-8 шатри и представители. Разбира се, и шеф Филип Спасов (гледате ли Hell’s kitchen?)
Имаше разни бургери, кроасани (Лагард, кафе Оле) и т.н., но с майка ми отидохме буквално половин час след като фестивалът беше започнал и може би не го видяхме в пълната му прелест. Купихме си палачинка с козе сирене, мед и орехи, която беше розова на цвят – имаше добавен прах от цвекло, а брашното беше био. Като цяло съставките бяха много добри, а вкусът чудесен. Имаше и опция за зелена палачинка със спирулина. Момичето, което приготвяше палачинките беше много усмихнато и любезно, а вкусовете бяха сладки и солени. Определено добро попадение!
Седмицата мина толкова бързо, че този завършек беше подобаващ 🙂 А другото важно събитие бяха първите ни репички от градината, които отгледахме сами!
HEALTHYLICIOUS
☆ УЕБСАЙТ
☆ YOUTUBE
☆ INSTAGRAM
☆ FACEBOOK
PERSONAL
☆ FACEBOOK
☆ INSTAGRAM
☆ УЕБСАЙТ
☆ БЛОГ
х Анелия