Седмица 123. Розова палачинка.

Тази седмица присъствах на Street Food Festival във Варна. Още от началото следях информацията за него във Фейсбук и нямах търпение да го посетя. Оказа се обаче, че събитието се организира доста “далеч” – тоест трябва да се отиде с кола и беше почти на края на града (ресторант allinclusive в Бизнес Хотела). Имаше не повече от 7-8 шатри и представители. Разбира се, и шеф Филип Спасов (гледате ли Hell’s kitchen?)

Имаше разни бургери, кроасани (Лагард, кафе Оле) и т.н., но с майка ми отидохме буквално половин час след като фестивалът беше започнал и може би не го видяхме в пълната му прелест. Купихме си палачинка с козе сирене, мед и орехи, която беше розова на цвят – имаше добавен прах от цвекло, а брашното беше био. Като  цяло съставките бяха много добри, а вкусът чудесен. Имаше и опция за зелена палачинка със спирулина. Момичето, което приготвяше палачинките беше много усмихнато и любезно, а вкусовете бяха сладки и солени. Определено добро попадение!

Седмицата мина толкова бързо, че този завършек беше подобаващ 🙂 А другото важно събитие бяха първите ни репички от градината, които отгледахме сами!



HEALTHYLICIOUS
УЕБСАЙТ
☆ YOUTUBE
☆ INSTAGRAM

FACEBOOK

PERSONAL
FACEBOOK
INSTAGRAM
УЕБСАЙТ
БЛОГ

 



х Анелия

Leave a Reply