Седмица 133. Оризов пудинг. Панда. Куче.

В Единбург се случи още нещо супер вълнуващо! Видях пандааааа! Това беше може би една от детските ми мечти. Почти винаги като отида в нов град отивам в зоологическата градина. Ходила съм в Лондон, Ню Йорк, Пърт, Лисабон, Щутгарт и т.н. … но в нито една от тях не е имало панда. В Европа има в Единбург и във Виена, но така и не бях ходила там. Най-накрая, за завършек на престоя ми в Шотландия, черешката на тортата беше зоологическата градина (може би просто защото бяхме с още две деца)…но видях пандааа!

И това е най-най-сладката мечка на света…просто си лежеше и нагъваше бамбук. Голяма сладурана честно!

Истинската черешка на всичко обаче беше, че си взехме куче! Дааа! Най-сладкото бебе голдън ретривър!

Тук можете да я видите също:

Девойката се казва Сара и е на 3 месеца. Признавам в началото беше голям стрес и нея и за цялото семейство, защото никога не сме имали куче. Общо взето всичко беше толкова ново, че бях готова да я върнем на 3-тия ден, но в последствие свикнахме и вече се разбираме хаха ;))

Опитах и нещо ново тази седмица, а именно оризов пудинг. Като малка обожавах да ям ванилови кремчета, но в последствие спрях. Отдавна заглеждам едни оризови пудинги, но все не се престрашавам да си взема,защото не съм сигурна доколко харесвам абсолютно всички съставки. Но пък сега реших да експериментирам. Продуктът е италиански, а съдържанието:  вода, италиански ориз (15%)*, тръстикова захар*, какаово масло*, скорбяла от тапиока*, концентрат от морков*, естествен ванилов аромат*, морска сол, ванилови шушулки Сгъстител: рожково брашно*, карагенан.

Това, което ме притеснява е не само захарта, защото с нея се помирихме и реших, че няма нищо лошо от време на време да хапвам неща с тръстикова захар, още повече био. Малко ме притеснява карагенанът, но пък толкова неща съм изяла с караген и продължавам да ги ям, без да знам, че е там. В крайна сметка кремчето е уникално вкусно. Напомня ми точно на тези от детството – леко желирано, сладичко, ванилово… изобщо йесссс!

Има и шоколадов вариант, който определено бих опитала също. И ванилията и шоколадът се предлагат в оризов, соев и овесен вариант.



HEALTHYLICIOUS
УЕБСАЙТ
☆ YOUTUBE
☆ INSTAGRAM

FACEBOOK

PERSONAL
FACEBOOK
INSTAGRAM
УЕБСАЙТ
БЛОГ

 



х Анелия

Leave a Reply