Седмица 138. Zen.

Това ми е грубо казано последната седмица от лятото в България и даже не мога да кажа, че опитах нещо ново или че я прекарах супер ползотворно. Посетих нов ресторант обаче – пицария Fratelli, където бях на рожден ден. Бях и в The Bay отново, но и на двете места ядох стандартното лятно нещо – риба със салата.

Пих кафе и в едно много симпатично място във Варна – Sweet Parmy, което се намира точно на Севастопол и по мое мнение е едно от малкото места, където типично по френски (или европейски?) можеш да закусиш с кроасан с масло и хубаво кафе.

Скоро във Варна отвори и Starbucks, където два пъти отидох с огромно желание, но и двата пъти си тръгнах, тъй като цените бяха абсурдни. Около 3-4лв за еспресо и около 6лв за нещо шейкоподобно. Дори в Англия шейковете не са повече от 3-4 паунда, защо в България трябва да са 6-7 лева? Иначе интериорът е много хубав и дори има прозрачен под, през който се виждат разкопки.

Традиционно в края на август се проведе и Шеметна Варна – състезание, организирано от Ротаракт Варна-Евксиноград, в чиято организация вземах огромно участие последните години, но не и тази. Някак се бях отдръпнала.

Купих си и новата добавка на Надя Петрова – Zen + една от старите One. Но за тях ще мога да дам по-адекватен коментар може би след месец, когато видя резултати. Zen набляга на адаптогени – “Специална формула от адаптогени и антиоксиданти, подпомагащи организма в стресови ситуации. Възстановяват енергията, жизнеността, настроението, концентрацията и равновесието в организма”, а One – “Единствената добавка в България с адекватни количества колаген, фибри, пробиотици, пребиотици, витамини и минерали В ЕДНО.”



HEALTHYLICIOUS
УЕБСАЙТ
☆ YOUTUBE
☆ INSTAGRAM

FACEBOOK

PERSONAL
FACEBOOK
INSTAGRAM
УЕБСАЙТ
БЛОГ

 



х Анелия

Leave a Reply