Седмица 172. Вкъщи. Лимонади.

Последната седмица във Флоренция преди лятната ваканция се изпари бързо, започна да става топло, а аз нямах търпение да се прибера. Разбира се, това не премина през премеждия. Влакът ми имаше закъснение час и половина и ме деляха не повече от 20 минути, за да изпусна самолета. Буквално всичко се получи с точност до секундата и не можете да се представите какво облекчение беше това. Така е като гониш влак, маршрутка и самолет в крайна сметка. Поне кацнах във Варна ✌🏻

Директно от летището се отправих на рождения ден на леля ми и успях да се насладя на quality time със семейството. Насладих се и на тази хубава торта, която не бях правила аз, но беше без брашно, а с орехи и крем от маскарпоне. Ммм!

Едно от вълнуващите неща на това, че ме няма по няколко месеца е, че като се върна имам 4-5 кутии, които да отворя. Ако ме познавате, може би знаете, че съм обсебена на тема абонаментни кутии – поръчвала съм си в България, Австралия, Шотландия и дори тук в Италия (въпреки че беше разочароващо, че тук нямат healthy версия)

Та успях да разопаковам няколко кутии на Good Box и Кибрит и да се сдобия с много кремчета, масла, олиа и разни вкусотии като бисквити, чипс, чайове и т.н. За съжаление Кибрит малко се повтарят последните месеци и някои от продуктите вече ги е имало.

Едно от най-любимите ми неща като се върна е и да напазарувам разни здравословни неща и да напълня шкафа. Така тествах и новите лимонади на Frudada. Имат два варианта малини и мента &. ябълка и джинджифил. Не знам коя ми харесва повече, май малиновата. Вътре няма никакви кофти добавки, а вкусът е чудесен. Никак не обичам “течни калории” – предпочитам да хапна цял плод, но пък тази лимонада съдържа главно малини, лимон и вода  + супер ароматна мента. Изобщо много ми харесва и бих си купила отново.

А, ако ви е  интересно какво друго си напазарувах, може да гледате видеото:



HEALTHYLICIOUS
УЕБСАЙТ
☆ YOUTUBE
☆ INSTAGRAM

FACEBOOK

PERSONAL
FACEBOOK
INSTAGRAM
УЕБСАЙТ
БЛОГ

 



х Анелия

Leave a Reply