Седмица 63. Хранителна мая.

Пролетта идва! Стажът приключва. А новата ми страст и идея започва да се разраства! Това е краткото обобщение на седмица 🙂

Тази седмица готвих, тренирах, разхождах се…с една дума се забавлявах и наслаждавах на София. Ходих на откриването на Forever 21 – влюбих се в този магазин, когато бях в Америка. След това любовта ми към него “затихна”, но останах крайно очарована от артикулите, които предлагат в новия си магазин в София, а именно в мол Сердика. Ходих и на първия си Фермерски пазар в София – имаше страхотни продукти и много ми приличаше на тези в Австралия. Изобщо супер доволна останах и от това “събитие”.

Тази седмица опитах хранителна мая – купена от Або маркет. Останах супер очарована и определено е един от продуктите, които бих продължила да купувам и използвам ежедневно – има ядково – сиренен (има ли такава дума?) вкус. Хранителната мая, която аз купих е обогатена с витамин Б12, което е страхотно за вегетарианци и вегани. Аз си поръсвам цяла седмица всичко с нея – зеленчуци, сосове и т.н. Сложих я върху карфиолена крем супа, направих дресинг с нея или просто посипвах всичко с нея, а дори няколко пъти хапвах и с лъжицата от кутията.

Повече за хранителната мая може да видите във видеото:



HEALTHYLICIOUS
УЕБСАЙТ
☆ YOUTUBE
☆ INSTAGRAM

FACEBOOK

PERSONAL
FACEBOOK
INSTAGRAM
УЕБСАЙТ
БЛОГ

 



х Анелия

Leave a Reply