Седмица 74. Веган млека.

Шофьорският курс продължава с пълна пара и върви доста добре. Вече съм карала 10 часа и се чувствам значително по-спокойна. Лятото уж дойде, а всъщност не е – вече е юни, а аз продължавам да ходя с дънкеното си яке и още не съм си извадила сандалите. Пфу!

Напоследък нямам много муза да пиша както и да правя каквото и да било…търся себе си както се казва. Не съм много ентусиазирана от нищо и дори и да има теми, по които бих говорила…някак го отлагам и отново се пускам по течението. Липсва ми старото ми аз, което беше вдъхновено, търсещо, четящо, гледащо, обичащо…нямам много енергия и ентусиазъм и вероятно това се дължи на храненето ми. Не защото се храня здравословно, даже напротив, това е страхотно, а защото загубих границата относно това да се смятам за “дебела” и да броя калории. Да искам да съм слаба, да не ям и т.н. …. и това създава един много порочен кръг, от който е много трудно човек да излезе. Но ще се справя. Само аз мога да си помогна както се казва, а вече съм направила малка крачка, осъзнавайки, че има проблем. Хората околко мен често искат да ми помагат, но аз имам склоността да ставам агресивнаи нападателна, когато някой се опита да говори с мен. На моменти искам да споделя и да ми бъде помогнато, но когато някой пожелае да го направи, аз започвам да се сърдя, мръщя и да сменям темата, не споделяйки нищо…. и така…не е лесно да си мен, повярвайте ми. Понякога ми е доста трудно да съществувам и да се справям с всичко, което се случва в главата ми.

Тази седмица опитах веган млека с кашу и бадеми, но за жалост останах малко разочарована – бяха редки и не чак толкова неописуемо вкусни, колкото си ги представях.  Консистенцията може би се дължеше на факта, че пристигаха от София и се бяха разбълникали. Бих им дала още един шанс, ако си ги купя на място и съм сигурна, че не са се превърнали в айрян.



HEALTHYLICIOUS
УЕБСАЙТ
☆ YOUTUBE
☆ INSTAGRAM

FACEBOOK

PERSONAL
FACEBOOK
INSTAGRAM
УЕБСАЙТ
БЛОГ

 



х Анелия

Leave a Reply