Седмица 80. Изпит. Кокосов чипс с чили.

Явявах се на шофьорския изпит. И ме скъсаха. И беше много тъжно. И много стресиращо. И много интересно по един извратен начин, защото открих различни неща за себе си и реакциите на тялото си. Това до една степен бе интересно.

Открих, че сте стресирам. И то много. Винаги съм мислела, че съм emotional eater, а се оказа, че мога да не ям 12 часа и да изпитвам желание да повърна без дори да съм яла. Открих, че краката ми треперят, мозъкът ми трепери…изобщо че цялото ми тяло може да отказва при стрес. Явно досега не бях изпитвала такъв тип стрес. Тъй като четейки всички тези постове, съпреживявате моите шофьорски курсове…ще разкажа и драмата си покрай изпита. Бях доста притеснена цяла сутрин, после цялото 7-8 часово чакане ме съсипа допълнително, накрая си мислех, че съм уж добре психически, но кракът ми започна да трепери, при което не успявах дори да натисна съединителя…изобщо бях голяма картинка. Изпитващият натисна спирачката, което автоматично означаваше край на изпита. Буквално слязох от колата и казах, че си тръгвам, нищо че се намирах в забутан квартал. 40 минути вървях и ревях по пътя….изобщо беше като ситуация от филм.

Интересно е какви неща човек научава за себе си в такива ситуации…. винаги съм се възприемала за човек, който не се стресира толкова много и може да преживее подобни ситуации, но както инструкторът ми каза – явно имам слаба психика. По някакъв извратен начин, за мен бе интересно да преживея всичко това и да изпитам нови емоции. Напоследък понякога се чувствам тъжна, че почти не изпитвам нови емоции и изобщо силни приливи на щастие или тъга. В крайна сметка животът продължава, а невзетият изпит никак не е повод за тъга. В един момент осъзнах, че така е трябвало да стане и някоя висша сила ме пази от това да изляза на пътя и да отговарям за толкова много животи….както се казва – продължаваме напред.

Изводът ми е, че е интересно човек да се изучава и да се задълбочава в себе си – в крайна сметка е важно да знаем пределите си и кога как реагираме в дадени ситуации.

А какво е новото, което опитах тази седмица?

Кокосов чипс с чили! На Bett’r Chips 🙂 Много, много готин продукт, който ме впечатли с простотата на съставките си и прекрасния си вкус – сладък и нежен кокос в комбинация с лека лютивина!



HEALTHYLICIOUS
УЕБСАЙТ
☆ YOUTUBE
☆ INSTAGRAM

FACEBOOK

PERSONAL
FACEBOOK
INSTAGRAM
УЕБСАЙТ
БЛОГ

 



х Анелия

Leave a Reply