Тази седмица опитах едамаме с морска сол в Happy. Останах приятно изненадана. Едамаме прилича много на зелен боб – в шушулката има малки бобчета, които трябва да се обелят. Морската сол е прекрасно допълнение към вкуса. Хареса ми и определено е нещо, което бих яла пак, а и е чуден снак, заменящ ядките.
“Едамаме е младо соево зърно, което е било обрано, преди да е узряло и да се е втвърдило. В повечето случаи зърната на едамамето се бланшират или сваряват и веднага след това се замразяват. Така е и най-лесно да откриете тази храна. Обвивката на едамамето не се яде, защото е твърда, подобно на граховата шушулка.”
HEALTHYLICIOUS
☆ УЕБСАЙТ
☆ YOUTUBE
☆ INSTAGRAM
☆ FACEBOOK
PERSONAL
☆ FACEBOOK
☆ INSTAGRAM
☆ УЕБСАЙТ
☆ БЛОГ
х Анелия