Седмица 16. Италия и още. | Week 16. Italy and more.

А пък колко много нови неща опитах тази седмица!!

Понеделник започна с пудинг от чия, който приготвих предната вечер – бадемово мляко, чия, плодове и всичко, което се сетите. Разбира се, декориран с любимите ми натрошени какаови зърна.

Седмица продължи с домашно приготвен чипс от сладки картофи – нарязвате ги и ги печете на около 120 градуса, докато изсъхнат.

През уикенда посетих Италия, по-точно Милано по повод EUCO – Европейска конференция на Ротаракт (на Гала вечерята присъстваха над 1000 души!).

Италия е невероятна!! В събота през деня посетихме езерото Комо и се возихме на хидросамолет – каца и излита от водата. И беше страхотно! Преди съм летяла с Чесна над планината, но това беше още по-вълнуващо!

Вечеряхме Равиоли с костур, сервирани със скариди и рибен сос, палачинка със спанак и котидж сирена и печено телешко със сос и розмарин, гарнирано със зеленчуци и печени картофи. Е, как да не обичаш италианската кухня!!

Уикендът беше страхотен, независимо, че пътуването траеше по 12 часа на посока. Толкова много емоции и усмивки!

To travel is to live.



HEALTHYLICIOUS
УЕБСАЙТ
☆ YOUTUBE
☆ INSTAGRAM

FACEBOOK

PERSONAL
FACEBOOK
INSTAGRAM
УЕБСАЙТ
БЛОГ

 



х Анелия

Leave a Reply