Седмица 203. Веган наденичка. Десерти.

Тази седмица буквааааално от сутрин до вечер вързвах панделки и сглобявах календара. Много изморително, но и много вълнуващо и удовлетворяващо. Следващата седмица го изпращам и всичко е почти готово. Успях обаче да приготвя два десерта и да опитам нещо ново. Десертите ще откриете в блога – постен сладкиш и лепкав тофи пудинг.

Новото нещо, което опитах са тези наденичка от тофу. Съдържат  тофу* 50% (соеви зърна*, вода, коагулант: калциев хлорид, дим от буково дърво), вода, пшеничен протеин*, слънчогледово олио*, соев сос* (соеви зърна*, вода, пшеница*, сол), подправки*, сол, лук*, ябълков оцет*, кориандър*, моркови*, чесън*. *от био земеделие.

Мнооооого ме изненадаха и имат вкус на кренвирш. Не смятах, че пак ще усетя този вкус, а нека не се лъжем – всеки е хапвал кренвирши като малък и ги е обичал. Тези обаче не само не са пълни с боклуци, но и дори не са с месо. Опитах ги върху нахутена пица, а после и просто гриловани. Много, много ми харесаха Единственият минус е, че после коремчето ми нещо се бунтуваше, но това си е някоя моя непоносимост. Бяха на намаление в магазин Зелен, иначе ми се струват малко скъпи за много честа употреба, но пък са супер вълнуващо ново нещо.

Опитвали ли сте такъв продукт?HEALTHYLICIOUS
УЕБСАЙТ
☆ YOUTUBE
☆ INSTAGRAM

FACEBOOK

PERSONAL
FACEBOOK
INSTAGRAM
УЕБСАЙТ
БЛОГ

 х Анелия

Leave a Reply