Носталгично ми е, признавам. Последните 10 дни във Флоренция. Градът, който ме промени напълно. Градът, който ми даде свобода. Помогна ми. Спаси ме. Спаси ме от самата себе си и това да ме е страх от промяната. Идвайки тук, разбрах, че от там, докъдето бях стигнала, нямаше накъде в по-лоша посока. Реших, че щом се чувствам зле, нищо няма да ми коства да опитам да се почувствам добре. Нищо не мога да загубя. И го направих. Борейки се всеки ден със себе си, признавам, че съм на прав път. И Флоренция определено има заслуга за това. Така че, любима моя Италия, завинаги ще си в сърцето ми.
Последната седмица мина бързо и най-вече в училищна работа. Успях да разпечатам първата си илюстрирана книжка. Може да я разгледате тук. Много се гордея с нея, защото беше проект, който започнах просто ей така – знаейки, че “не мога да рисувам”, но все пак реших да се пробвам. В крайна сметка съм доста доволна от резултата (както виждате от нахилената ми снимка).
Тъй като бях в България точно преди това, си бях накупила доста бисквитки, вафлички и всякакви снакове. Част от тях бяха новите бисквитки на Био Стайл. Очаквах тази с рожков и кашу да не ми хареса толкова, защото не съм най-големият фен на рожков, но тя ме изненада супер много и всъщност ми е фаворит. Рожков прилича на какао и обикновено го заменя в рецепти за малки деца, тъй като какаото е алерген.
Успях да посетя и още едно ново заведение във Флоренция, където обядвах с гаспачо от тиквички (студена супа), която имаше бурата (като моцарела, но с течен център), брускети и чери домати. Салата беше със зеленолистни, сурови тиквички, фета, ягоди и лешници. Мммм! Отдолу имаше черен ори и пушена сьомга.
Остават още няколко дни във Флоренция, следва дипломиране, обиколка на Италия с много приключения и… началото на един друг етап 😉
HEALTHYLICIOUS
☆ УЕБСАЙТ
☆ YOUTUBE
☆ INSTAGRAM
☆ FACEBOOK
PERSONAL
☆ FACEBOOK
☆ INSTAGRAM
☆ УЕБСАЙТ
☆ БЛОГ
х Анелия