Седмица 188. Каломен.

Тази седмица приготвих няколко нови неща – любимите ми оризови банички с яйце и сирене и бананови мъфини. Използвах рецептата на Михаела Белорешка за веган мъфини и станаха супер.

Както миналата година, така и тази с приятели повторихме пътуването до село Каломен. И този път си носехме много домашни продукти и имахме свежи салати и гриловани зеленчуци. Аз хапнах и пъстърва на скара, която се получи страхотно, а  highlight-a беше може би brunch-а с пица, изпечена в пещта. Едно от момчетата замеси тестото, намазахме със 100% доматен сос и добавихме моцарела (а, някои ит други неща) и воала!

Ако сте пропуснали да гледате видеото ми от Италия, където присъствах на курс за пица, сега е моментът! ТУК

Прекарах супер хубав уикенд с приятели в малко селце в планината. В хубаво миришеща на старо къща, с дървена ламперия и скърцащ под…беше истинска идилия. Със запален огън, почти никакъв обхват и аромат на природа….обичам!
.
Типично или нетипично от повечето хора, живеещи на морето, обичам повече да ходя на планина. Даже живея извън града и обожавам да се будя с аромат на борове. Морето и безкрайността му от друга страна са нещо, което много обичам, но мисля че наскоро за първи път разбрах какво е това прословуто нещо да те мори жегата и да нямаш никаква енергия. Може би това не харесвам в дългото плажуване – тяърде голямата горещина и лепкавост 🙈

Това лято минава изключително бързо и аз никак не съм активна тук, тъй като прекарвам по 24 часа в ресторанта и помагам както мога…надявам се скоро да наваксам с писането обаче и да се върна към стандарните график за публикуване всяка неделя, където разказвам за най-интересните неща през седмицата.HEALTHYLICIOUS
УЕБСАЙТ
☆ YOUTUBE
☆ INSTAGRAM

FACEBOOK

PERSONAL
FACEBOOK
INSTAGRAM
УЕБСАЙТ
БЛОГ

 х Анелия

Leave a Reply